Boerderij De Sterke Akkers

Coronamaatregelen

Als Sterke Akkers volgen we de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwgezet en volgen de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard willen we de continuïteit van zorg en veiligheid voor cliënten en medewerkers zo goed mogelijk waarborgen. In dit bericht leest u meer over hoe we dit als De Sterke Akkers doen. 

Corona maatregelen
Welke maatregelen hebben we genomen:
– uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM

Krijgt u begeleiding van ons?
Weet dat we aandacht hebben voor het virus en in het contact met u hier niet aan voorbij gaan. We wegen steeds af of persoonlijk contact (bij symptomen) verantwoord is en of andere vormen van contact uitkomst bieden. Onze professionals zijn steeds op de hoogte en weten hoe zij vanuit de richtlijnen van de GGD en het RIVM kunnen handelen. 
Kunt u door klachten de deur niet uit en heeft u geen netwerk om op terug te vallen? Dan zijn wij er voor u. Laat dit op tijd aan uw begeleiding weten, zodat we oplossingen kunnen zoeken voor eventuele bezoeken aan de huisarts, het regelen van uw boodschappen of het in contact blijven met anderen.  Weet dat we er voor u zijn, juist in deze tijd waarin veel cliënten ons hard nodig hebben. Als u zorg van ons krijgt dat wordt met u aparte afspraken gemaakt hoe we u in deze tijd zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Deze afspraken worden met u vastgelegd in het dossier.

Heeft u een afspraak bij De Sterke Akkers en heeft u klachten?
Heeft u binnenkort een afspraak met ons? En hoest of niest u regelmatig, bent u benauwd of heeft u koorts? Laat dit dan (voorafgaand aan de afspraak) even aan onze collega weten, zodat hij of zij met u kan verkennen wat in uw situatie wenselijk is.  Op de website van GGD leest u meer over de verschijnselen van het coronavirus (COVID-19).

Meest recente berichten
Archief